Raport anual privind transparența decizională a Primăriei Homoroade pentru anul 2022

Dragi cetățeni ai Comunei Homoroade,

Vă aducem la cunoștință Raportul Anual privind Transparența Decizională aferent anului 2022. În acest raport, veți putea găsi informații despre procesul de elaborare a actelor normative, luarea deciziilor, afișarea standardizată, aprecierea activității și evaluarea parteneriatului cu cetățenii și asociațiile lor.

54 de proiecte de acte normative au fost adoptate în anul 2022, dintre care 54 au fost anunțate atât prin afișare la sediul propriu, cât și pe site-ul propriu. Însă, nu au existat cereri primite de la persoane fizice sau asociații pentru furnizarea de informații referitoare la proiecte de acte normative și nici nu au fost organizate întâlniri de dezbatere publică.

În ceea ce privește procesul de luare a deciziilor, au fost stabilite 108 ședințe publice, dintre care 54 au fost anunțate prin afișare la sediul propriu și pe site-ul propriu. Însă, nu au existat participanți la aceste ședințe publice în afara funcționarilor.

Cu privire la aprecierea activității, acesta este evaluată ca fiind bună, la fel și parteneriatul cu cetățenii și asociațiile lor. De asemenea, s-a identificat că un aspect care poate fi îmbunătățit este dezvoltarea spațiului virtual pentru consultarea publică.

Ardelean Marinela-Ioana este persoana desemnată responsabilă pentru relația cu societatea civilă la nivelul Comunei Homoroade.

Vă mulțumim pentru interesul acordat și vă așteptăm să participați activ la procesul de consultare publică.

Cu respect,
Echipa Primăriei Homoroade.

Descarcă fișierul: Macheta raport anual L52

Previous ANUNT: Examen de promovare in grad profesional

Leave Your Comment

Coat_of_arms_of_Romania

Primăria Homoroade

Comuna Homoroade

Primăria Homoroade

Str. Homorodul de Mijloc, nr. 285, Localitate: Homoroade, Judeţ: Satu Mare, Cod poştal: 447163 Program: Luni – Joi: 8-16, Vineri: 8-14
0261-870-705

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.

Creat de ottoweb